AYA

LArt.

Då denna sida varken är till för chatt eller nät-troll (utan precis tvärtom faktiskt) så om du ser denna text: Läs den över dator istället! Mycket mer lättnavigerad, lättläst och snyggare så. Och säg inte att ”du läst den” - om du bara tittat på bilderna… Ingenting av vad jag nu uttalat bett dig ta del av härinne - vill jag upprepa i telefon. Då jag redan gjort det ett antal tusen gånger - för många…

Hej! Jag är en transsexuell kvinna (transperson MTF) som sålunda föddes i en pojkes kropp!

Jag är dryga 170 cm lång, med 40 i skostorlek, talar med ljus röst, går under könsbekräftande behandling (dock inte kirurgiskt eller hormonellt - än!...) och börjar nu att inträda i en mogen ålder (man frågar ju inte en dam om åldern, eller hur?...). Är sexuellt attraherad ENDAST av män. Och då helst en sk ”heteronormativ” sådan...men som nu vill avnjuta lilla mig - Ändå!  :)

Dvs män som är ”top” - och dessutom INTE främst intresserad av mig som man - eller mitt manliga könsorgan… I övrigt ställer jag inga utseende-krav. Finner viss övervikt attraktivt (!) likaså normal manlig hårighet - och maskulinitet. Inga krav på ”machotyper” (alls!) utan menar snarare en man som känner sig bekväm (samt tillfreds) med ”normalt” manliga sexuella behov. Och gärna ofta. Med mig!  :)

Mer om mina sexuella preferenser (samt min längtan och mitt behov av att såväl tillfredsställa - som att bli ”skamlöst” nyttjad….) och BÖR du läsa mer om, nedan - om nu detta är skälet att titta in :)

Har du funderingar på vad jag har att erbjuda - rent sexuellt och kroppsligt? Litet mer kring mina färdigheter, erfarenheter, ”erbjudanden”? Eller litet om min könsidentitet och sexuella läggning?

Vill du veta mer om mig innan du bara ”hoppar i säng” med mig - kanske vill du utveckla något mer mellan oss - mer långsiktigt? - för att du (som jag) söker en nära relation - eller bara av nyfikenhet?

 
 

Första date sker alltid hos mig. Och framförallt om du ställer krav på mitt utseende och outfit. Jag bor diskret och tryggt på Falkenbergs landsbygd - och har ett speciellt rum i anslutning till entrén där vi kan träffas - mysigt och kravlöst. Samt helt gratis - om du vill?… :) Hit kan man tyvärr inte åka  kollektivt - utan det krävs att du har bil (eller annat rimligt fordon). All kontakt sker över telefon.

Så har du frågor (som inte besvaras härinne?) eller behov av planering - eller en liten djupare känsla kring vem jag är (osv) så tar vi ALLT sådant över telefon!...och såklart även min vägbeskrivning! :)

Galleri med ett litet urval bilder på mig. För att se alla - samt i full storlek - klicka dig in för att kolla närmare..

 
BAKGRUNDEN TILL DENNA HEMSIDA:

Då väldigt få verkar känna till den enorma omfattningen av oseriöst (samt bedrägligt) beteende på nätet (samt dess olika former dessa nu kan ta sig uttryck) - vad gäller anspråk på sexuellt inriktade träffar - så förklarar jag litet här. Så söker du seriöst: Läs detta! Det kommer underlätta betydligt - för oss bägge. Min erfarenhet (samt nerlagda omsorg) är minst sagt - stor. Och har (dessvärre) även påverkat mig. Djupt. Och under många, många tusen timmar. Och på många olika ställen...

OM DISKRETION, FRISKHET - OCH INTEGRITET:

Allt som står på denna hemsida är sant. Erbjuder INTE sex mot ersättning - och allt vi gör med varandra (och säger till varandra) - stannar där. Jag testar mig regelbundet - träffar inte speciellt många - eller ofta - och mån om att förbli veneriskt frisk. Jag säger detta här och nu: Innan vi känner varandra - och känner tillit för varandra på ett djupare plan: Jag är mån om min integritet.

 

Så fråga inte mer. Då jag redan gjort mig tillräckligt naken här (även rent bokstavligt) och särskilt som jag inte vet, än mindre kräver (eller t.o.m. VILL) att få veta något om dig - innan vi nu talas vid....

Begreppet ”diskretion” nyttjas mycket på nätet - som en förevändning för - sexchatt. Tänk på detta! Allting startar vid ett samtal - samt snar träff - På riktigt. Resten bygger vi därifrån. Inte genom ord.

 

Vill du veta litet om mina tankar kring vår gemensamma trygghet och integritet, om känslan kring att man är ”oerfaren med transor” (samt vanlig desinformation…) om det väsentliga för MIN del - av DIN känsla av kravlös frihet (!) samt litet om mina ”garantier” och hur vi nu - kan komma vidare!...  :)

 
TELEFONKONTAKT:

All planering och alla förfrågningar ENDAST över telefon (som sagt). Läs INNAN du ringer och ring INTE innan kl 12 på dagarna. Uppskattar sms innan - och säg då VEM det är och vad det gäller…

Tel: 0761-48 40 31

Kollar inte upp nr, ringer aldrig upp eller skickar oönskade sms - bara svarar kring när och om jag kan tala ostört (och oftast så faktiskt!). Bete dig normalt och respektfullt. Visa att du är verklig - och vill något - på riktigt, ok? Tendens till sms-chatt eller telesex - och du riskerar att få ditt nr blockerat.

mailKONTAKT:

Försök undvika detta. Läs först - resten över telefon. Har du behov av att skicka bilder på dig - gör så - men då vill jag veta vem du är först. Ställer ju för övrigt inga krav på varken storlek, ålder eller utseende - och anonyma dick-pics har jag alls inget behov av. Risken är bara att du blir blockerad.

Väljer du ändå att skriva: Skriv något substantiellt - visa din trovärdighet - och berätta hur du hittade min hemsida - om vi chattat (och i så fall var - och ditt ”nick” där) - och då kan du passa på att skicka med en bild på dig om du vill (alltid roligt och spännande!) samt även ditt tel nr - om du vill?...

KIK/SKYPE/MM:

Nej tack. Men behöver du (för DIG) smidig kontakt? Möjligen EFTER det att vi träffats första gången. Inte förr. Fixar inte till mig fint för bara ett ”cam” - och skickar INTE fler bilder...(har dock flera omfattande hemsidor - samt mycket bilder på mig - på nätet - men det tar vi över telefon!....

BESÖKSADRESS:

Jag bor diskret och tryggt på Falkenbergs landsbygd, och har en MYCKET smidig vägbeskrivning - men ENDAST över telefon! Avståndshjälp: En (litet dryg) halvtimma från Halmstad, en knapp från Varberg, litet mer än en timmes körning från Göteborg. Jag bor ca 10 min. från avfart 50E6:an (skrea-motet) men också ganska nära Ullared (om du nu skulle behöva en välbehövlig paus där?…)  :)

Har INGEN”GPS-adress” att skicka dig (så fråga inte snälla?) - men sök  Årstad, Falkenberg så är du bara några km ifrån mig - och väldigt önskvärt att du knappar in - för att nu komma i rätt tid! :)

Vill du veta mer om HUR jag bor - och vad som nu gäller vid träff här hos mig - Kolla vidare här!

BESÖKSTIDER:

Kan sällan träffas innan kl 14 (beroende på dina önskemål kring outfit osv) - men ofta till ganska (eller mycket) sent! Och allt underställt din kommunikation, trovärdighet - samt framförhållning…

VID TRÄFF PÅ ANDRA STÄLLEN ÄN HOS MIG:

Endast efter resonemang över telefon - stor trovärdighet - samt vanligtvis inte vid första träff. OBS! Mindre (eller obefintliga!) krav på outfit gäller då - och har utvecklat litet olika lösningar… Läs här!

Kramkram


Ayala

 
 
 

© 2017 by AyalART

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now